Want your
own Fotopage?






 
::LiAnA CoLLeCtIoN'S::
OnLiNe sHoP 2u
By: hardinieliana eshoppe

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 27-Sep-2009 15:50 Email | Share | | Bookmark
syarat dan terma

~PEMBELIAN~
::first come first serve
::penghantaran akan dibuat selepas pembayaran dilakukan
::barang yang telah diterima tidak boleh dipulangkan kembali
::sila berikan nama,alamat dan no telefon jika anda ingin membuat sebarang pembelian
::harga brg termasuk postage.
~PEMBAYARAN~
::pembayaran boleh dilakukan secara bank-in ataupun secara online..
::setelah pembelian dipersetujui sy akan memberikan no akaun utk pembayaran..
;:pembeli hendaklah menghantar resit pembayaran melalui email....
~PENGHANTARAN~
::penghantaran akan dibuat melalui poslaju yg akan mengambil masa selama 2-3 hari


~SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH EMAIL KE~
::liana85adiniel@gmail.com~
@
yahoo masenger::lecqna_adiniel@yahoo.com
@
menelefon kami di talian-017-7829142/07-2512667
jika panggilan tidak dijawab sila sms saja ..








Sunday, 18-Nov-2007 11:45 Email | Share | | Bookmark
BARNEY SHOW AT JUSCO TEBRAU CITY

 
 
 
View all 8 photos...
ari tu lepas majlis pernikahan my sil..soknya kami blik pasir gudang..blik tu ajak my dear hubby p jusco coz ada barney n frenz show..kebetulan plak hubby pon nk beli tiket konsert dewa19..mase tgk barney show ni daniel x excited sgt coz br bgn tdo..x de mood lg.. mase smpai tu pon show dh start..mcm last year kami dtg awal so dptlah dok kt dlm kandang hehe ni utk 50 org yg dtg awal lah ..special ckit coz lepas show bleh bergambar ngan ELMO..thn lpas punya show ELMO N FRENZ..ok..ni ade gambar mase barney show ...enjoy..

sorry lah pic blur ckit coz kami kt second floor..








[color=olive]ni hubby beli kat al-ikhsan...3 keping tiket ..lg 2 utk kawan hubby dr lokheng..[/color]



Friday, 5-Oct-2007 03:48 Email | Share | | Bookmark
my naughty boy...

daniel ngan sponge bob die..
ni nape ntah terlopong mulut die ni..
aksi nek basikal tp sebenarnya takut nek basikal..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net